MIKSI KIRJAIMET KANNATTAA OPETELLA JO NYT?

Kirjaimilla leikkiminen on kivaa, ja lapsella on kova halu oppia. Kannusta lapsesi tutkimusmatkalle kirjainten maailmaan. Lapset piirtelevät mielellään kirjainten muotoja ja leikkivät aakkosilla. Kirjainten aarrearkussa on 29 eri jalokiveä.

Lapselle avautuu uusi jännittävä maailma! Kirjaimista tulee sanoja, ja sanoja voi lukea. Lapsi, joka on tottunut kirjaimiin, haluaa leikitellä niillä ja alkaa pian tunnistaa kirjoitettuja sanoja. Hänellä on loistava lähtökohta koko elämän kestävälle oppimisseikkailulle.

Lue lisää

NAUTI KIRJOISTA, NIIN INNOSTAT LASTASI LUKEMAAN!

Lukemaan oppiminen on yksi suurimmista ja hauskimmista haasteista, joita lapsesi kohtaa. On elämys oppia lukemaan itse. Kannusta lasta sanojen tutkimisessa ja lukemisessa niin kuin kannustat muidenkin taitojen oppimisessa. Vanhemman asenne lukemista kohtaan on oleellinen juttu: lapsi huomaa, että lukeminen on äidin ja isänkin mielestä jännittävää ja hauskaa. Ensi kirjaimeni ABC on mainio polku kirjoitetun sanan maailmaan. Pidä lasta sylissäsi, huomioi hänet ja kehu häntä mahdollisimman paljon. Yhteiset lukuhetket ovat päivän kohokohtia.

Lue lisää