ENSI KIRJAIMENI ABC OPETTAA LAPSELLESI KIRJAIMET

Lapset ovat luonnostaan kiinnostuneita kirjaimista ja leikittelevät niillä mielellään. Kirjainten tunnistaminen on ensimmäinen askel lukemaan oppimisen tiellä. Ensi kirjaimeni ABC -sarjan perustana ovat lapsen luontainen tiedonhalu, innostus ja lukemisen ilo, minkä vuoksi lukeminen on hauskaa!

Ensi kirjaimeni ABC -sarjaan kuuluu 29 tarinakirjaa (oma kirja aakkosten jokaiselle kirjaimelle), puuhakirja sekä vanhempien opas. Sankareina ovat kirjainjunalla ajelevat lapset Aa ja Bee. Kirjat on suunniteltu siten, että niitä voi käyttää eri ikäisinä ja eri tavoin. Kirjoista riittää iloa ja riemua pitkäksi aikaa!

NÄILLÄ PÄÄSETTE ALKUUN

Tervetuliaispaketissa ovat a-kirjani, Aan ja Been kirjainkoulu magneettikirjaimineen sekä opas, jonka avulla kirjainten opettelusta tulee myönteinen ja hauska elämys sekä lapsellesi että sinulle, joka seuraat ja kannustat lapsesi aakkosmatkaa.

Lue lisää

LAATUTAKUU

Ensi kirjaimeni ABC on uusi ja ainutlaatuinen laatutuote. Kirjat perustuvat menetelmään, joka Pohjoismaissa on kehitetty lukemaan oppimiseen. Keskeistä oppimisessa ovat äänen ja kuvan yhdistäminen sekä leikki ja huumori. Asiantuntija-apuna sarjan kehittelyssä ovat olleet fil.tri Liv Engen, joka työskentelee sekä opettajana että logopedina, ja kliinisen psykologian asiantuntija fil.tri Henning Rye. Jokaisessa kirjassa on vinkkejä ja neuvoja lukemiseen ja leikkiin. Magneettikirjainten avulla voitte yhdessä tutkia kirjaimia ja keksiä omia aakkosleikkejä. Oppimisesta tulee luontevaa, tehokasta ja mielekästä puuhaa.

Viihtyisiä hetkiä kirjojen ja kirjainten parissa!